Nuri Pakdil Ortaokulu’nda 2.si düzenlenen “İçimizden Biri” projesine yoğun bir katılım gerçekleşti

Nuri Pakdil Ortaokulu’nda “İçimizden Biri” projesi kapsamında okulumuz öğretmeni Yazar ve Türkçe Öğretmeni Niyazi KARA,  okula davet edildi. Okul konferans salonunda düzenlenen programa öğrenciler, öğretmenler ve okul idaresi katıldı.  Büyük bir ilgiyle dinleyen öğrenciler yoğun bir soru yağmuruna tuttu. Çok keyifli bir sunum gerçekleştiren ve öğrencilerle iyi bir iletişim kuran Yazar ve Türkçe Öğretmeni Niyazi KARA, “İçimizden Biri” projesi ile tecrübelerini ve kariyer sahibi olmasındaki yolculuğu paylaştı.  Özellikle köyden şehre gelmesi ve süreçte yaşadığı olumsuzluklara rağmen okumaya, heybesine okuduklarını biriktirmeye devam ettiği zorlu yolculuğu paylaştı.  Dikkatle dinlenen  Yazar ve Türkçe Öğretmeni Niyazi KARA’nın söyleşisinde zaman su gibi geçti.

09.12.2023 159

Öğrencilerimize şahsiyetli nesil olma, bilgi ve başarı için çalışma yöntem ve teknikleri, kariyer planlaması gibi konularda tecrübelerini ve bilgilerini aktardı. Hayatından kesitler sundu. Özellikle ortaokul yıllarındaki hayat hikâyesi çocukların ilgisini çekti. Hem okulumuz Öğretmeni olması hem de okula çok yakın oturması, başarı hikâyelerini daha da dikkat çekti. Öğrencilerimizin birçoğunda kendilerini rol model olarak alacaklarını söylemeleri başka bir kazanımdı. Yazar ve Türkçe Öğretmeni Niyazi KARA, okumanın ve yazmanın püf noktalarını paylaştı. Herkesin keyif aldığı bir söyleşiyi daha geride bırakarak Nuri Pakdil Ortaokulu hemen yeni bir “İçimizden Biri” projesi için çalışımlara başladıklarını söyleyen okul Müdürü Şükür ADIGÜZEL, programlara devam edeceklerini belirtti.

Program sonunda Yazar ve Türkçe Öğretmeni Niyazi KARA’ya plaket takdim edildi.

09-12-202309-12-202309-12-202309-12-202309-12-202309-12-2023