Hulusi KALMAZ - Müdür Yardımcısı

1983 yılında Kahramanmaraş / Merkez doğumluyum. İlkokulu Çırçırcılar İlkokulunda, Ortaokulu İmam Hatip Ortaokulunda, Liseyi Anadolu Tekstil Meslek Lisesi – Bilgisayar bölümünde okudum.

● 2010 yılında İstanbul - Marmara Üniversitesi - Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği bölümünden mezun oldum.

● 2015 yılında KSÜ - Sosyal Bilimler Enstitüsü - Eğitim Yönetimi, Teftişi, Planlaması ve Ekonomisi bölümünde Yüksek Lisans yaptım.

● 2015 yılında Anadolu Üniversitesi - Adalet Meslek Yüksek Okulundan mezun oldum.

Sırasıyla Karamanlı İlköğretim Okulu, Akçakoyunlu Ortaokulu ve Sümer Ortaokulunda Bilişim Teknolojileri Öğretmeni olarak görev yaptım ve şu anda Okulumuzda Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktayım.

Doğa gezilerini, Seyahat etmeyi, Sinema ve Teknolojiyi takip etmeyi severim. Evli ve 2 çocuk babasıyım.

03442158084104 Eposta